lauantai 17. joulukuuta 2016

Ehkä sittenkin... Valmista!

Huhheijaa. Meikälikalla on sellainen ikävä sivutoimi ollut tässä kuin koulu, tarkemmin sanottuna YAMK. Töiden jälkeen vapaa-aika on ollut aika kortilla kun menee illat laskiessa rivitalojen maalämpöpumppujärjestelmiä... Mutta hei - sain mä jotain pukinkonttiinkin!

Malli: Villa ja Villa DIY reppu
Kankaat: Vallila
Muut tarvikkeet: EK / oma varasto satunnaisista lähteistä

Sain jo joskus kesän lopussa kuningasidean tehdä toisen repun. Tarkemmin sanottuna ajattelin käyttää näitä Angry Birds -kankaita johonkin ja päätin tehdä kummipojalleni repun, fani kun on. Tämä päälipuolen kangas on Vallilan Outletin 5e löytö, josta kohtuu tuhlailevasti joutui leikkelemään nämä palaset ;) Vuori on myös joku palalöytö Outletista - palan jämäpala jostain aikaisemmasta tekeleestä.

Olin jo unohtanut miten rasittava tämä repun tekeminen on. Ei oikeastaan työmäärällisesti vaan enemmänkin se kaikki pieni näpertäminen - lisäksi tämän kanssa en saanut kohdistettua kunnolla nurkkia kun pohja koostui kolmesta palasta eikä ohjeen mukaan yhdestä. Hrr. No onnistui se n. neljännen purkamisen jälkeen!


Edestä!

Edestä!

Takaa!

Sisälle tein kolmiosaisen taskukon selkää vasten ja repun etukappaleen taakse kuminauhalla erotetun osan, johon voi laittaa vaikka paidan tjsp. Laitoin myös tuollaisen avainjutskan roikkumaan nurkasta. Samanlaisen laitoin kiinni myös repun vetoketjuun esim. heijastinta varten!

Sisältä!

Uninen kaveri kömpi silityslaudalta.

Uninen apuri.

Ja kun mami ei antanut huomijoo niin meni pirulainen broidiaan kiusaamaan!

Ja broidia kiusaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti