lauantai 18. maaliskuuta 2017

Se ken leikkiin lähtee se leikin kestäköön.

Osallistuin ensimmäistä kertaa Verson puodin ompelukerhoon. Homma toimii niin, että tilataan Versolta ompelukerho -paketti hintaan 15 euroa ja paketissa on mysteerikangasta n. 0,8m. Yleensä ohjeellistetaan laittamaan myös jokin jippo, tällä kertaa piti varautua keltaisella yksityiskohdalla.

Kangas: Verson puodin ompelukerho Maaliskuu / Kotivalo, Keltainen on Käpysen Riivalit ja mustat kankaat on Marimekon trikoota ja kangaskapinan jc:tä.

Kaavat: Paita SK 3/2015 ja housut 11-12/2016 pyjamahousuista muokattu.

Kun kangas tuli postista kotiin mietin hetken että onpa kiva kuvio. Jotenkin en kuitenkaan tätä osannut omiin vaatteisiin yhdistää tai itseni päällä nähdä, vaan mieleen tuli enemmänkin ehkä vähän "äjämäisempi" fiilis. Loppuviikosta näin facen ompeluryhmissä jo valmiita tuotoksia ja siellä joku oli tehnyt tästä miehelleen paidan. Silloin tuo mututuntuma vahvistui ja aloin lehtien kaavoja kaivelemaan - omistan varmaan viimeisen viiden vuoden kaikki SK lehdet ja nämä oli tyyliin ainoat miestenvaatekaavat jotka löysin ja joista housut sai pyjamapöksyistä muokkaamalla.. Ihmettelen, miksei SK lehdissä ole enempää kaavoja miesten vaatteille?

No, enivei. Keltaista piti yhdistää ja se vähän hampaita kirisytti koska keltainen nyt ei kovin vahvasti ole meidän perheen väri. Kaapissa oli kuitenkin keltaista Riivalit -kangasta jostain vuoden takaisesta possupussista kotiutuneena ja päätin että se se on. Kuvio oli vielä vallan mainio kun nyt sohvalla kaasutellessa on äijällä aiheeseen sopivat pökät jalassa ;) Paidasta jätin keltaisen kokonaan, jotta sitä tulisi ehkä enempi käytettyä ihan kodinkin ulkopuolella.

Tsädäm!

Takaa.

;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti