sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pitsisukat

Taisinkin luvata että seuraavat sukat ei ole sillä edellisten ohjeella... Novitan sukkalehdestä bongasin tälläisten Puolipitkävartisten pitsisukkien ohjeen 7 veljestä langalle. Etsin ohjeita nimenomaan 7 veljekselle, kun sitä on tuo kaappi pullollaan.

Varteen neulottiin ensin ylä-osaan ympäriinsä tuota pitsikuviota ja kun sitä oli tehty riittävästi niin keskelle jätettiin yksi kuviokerta ja muut vaihdettiin resoriin.

Taas ohjeesta poiketen, huomasin loppua kohti että olin jalka-osuuden neulonut vähän liian monella silmukalla (perussukan ohjeella 12s/puikko, kun tässä olisi pitänyt neuloa 11s/puikko). Noh, omaan jalkaan näistä tuli ihan sopivat joten ei menoa haittaa. Muutoksen kärkeen tein kyllä kanssa.. jatkoin kuviokertaa vielä yhdellä siinä vaiheessa kun kärkikavennukset aloitettiin. Ohjeessa taidettiin kuvion nelominen lopettaa siihen kun kärkikavennukset alkaa. Mielestäni näistä tuli vähän kivemman näköiset kun kuvio jatkuu vähän edemmäs.. Yksi kuviokerta oli 6 riviä pystysuunnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti