perjantai 8. elokuuta 2014

Vanhojen töiden metsästys, osa 1

Noniin.. tänään tuli vierailtua hyvän ystäväni ja veljeni luona, joissa puhelimella näpsin kuvia vanhoista tekeleistäni. Osa jäi ikuistamatta, kun villasukat jne nyt sattuu kesällä olemaan talvisäilössä ja osaa ei edes muista niin tulee mieleen kun on jo ehtinyt lähteä. Tässä nyt kuitenkin ne aarteet mitä löysin Lauran luota :)

Kuvaamatta jäi joitain tauluja, pitää joskus niistäkin ottaa kuvia :)

Tämän naruryijyn tein Lauralle ja hänen miehelleen häälahjaksi... ööö.. monta monta vuotta sitten (hui miten tuntee itsensä vanhaksi). Sininen väritys tuli siitä, että Lauran lempiväri sattuu olemaan sininen. Reunoilla oleva sininen on kaksisävytteistä eli tuo tumma taustasininen jatkuu reunoissakin (joka toinen lanka tumma). Kokoa en muista.. mutta ei tuo kauhean pieni ole :D

Naruryijy.

Tämä on tuoreempi tekele viime syksyltä.. Tarkemmin sanottuna annoin tämän Lego-viltin joululahjaksi kummipojalleni Joonalle. Kuvassa linssilude Jenna, joka on Joonan isosisko. Lego-viltin idea on siinä, että kulmissa olevista kahvoista saa sisään jäävät legopalikat roikkumaan siististi esim. naulakkoon. Viltin koko on n. 140x140cm.

Lego-viltin etupuoli.

Lego-viltin nurja puoli.

Paljon on muitakin töitä jotka tälle perheelle on mennyt lahjoina. Niitä on esitelty kuitenkin jo tuolla uusimpien postausten lomassa joten en niistä erikseen kuvia tähän ottanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti