perjantai 8. elokuuta 2014

Vanhojen töiden metsästys, osa 2

Ja jatkuu. Veljen luota löytyi vähän enemmän ikuistamattomia töitä. Täytyy sanoa, että en muista kuollaksenikaan milloin olen nämä taulut tehnyt.. sen muistan että toisen näistä annoin veljeni avovaimolle Sannalle valmistujaislahjaksi muutamia vuosia sitten mutta että niitä on kaksi.. hmm :D


Taitaa olla mallina piirretty Anne Geddesin työstä.

Jostakin mallista tämäkin on tehty.

Koreja on virkattu vaikka millä mitalla ja nämä kolme koria tein Sannan pyynnöstä heidän tyttärensä Vilman lelukoreiksi.. ainakin näin hatarasti muistelen :D Näistä saattoi jopa olla oma postaus täällä...

Lelukorit.

Seuraava paloista neulottu vauvanviltti löytyy jonkin ensimmäisten postausteni joukosta vain yhtenä kuvana. Omaa postausta sille ei ole. Palasia oli erilaisia ja lankana oli Dropsin Baby Silk Alpaca. Eli ohut lanka.. ja kun hermot ja aika alkoi käymään vähiin niin osa paloista on neulottu kaksinkertaisella langalla ;)
Kokoa viltillä taisi olla jotakin 60x70cm.. jos en ihan väärin muista. Noiden palasten nurjalle puolelle joissa on kuvio, neuloin toiset palaset jotta kuljetettu lanka ei tartu mihinkään kiinni. Reunukseen virkkasin pitsin. Tämä viltti taisi mennä toissajouluna Vilmalle lahjaksi.

Vilttiä lähempää.

Vilttiä kauempaa.

Ja kun Vilma ja Joona ovat aikalailla samanikäisiä, niin lahjoja on kiva apinoida.. eli Vilma sai viime jouluna tädiltään lahjaksi myös Lego-viltin, tosin hieman tyttömäisemmän :) Eli Lego-viltin ideana että legoilla leikitään viltin päällä jolloin leikin päätteeksi palikat on helppo kipata joko laatikkoon tai jättää ne viltin sisään ja kulmien lenksuista laittaa roikkumaan naulakkoon jolloin leikkejä on helppo jatkaa myöhemmin. Lego-viltin ohje oli muuten jostain Suuri Käsityö -lehdestä ja kankaat molempiin viltteihin on ostettu Eurokankaasta.

Lego-viltti.

Lego-viltti ja Vilma.
Ja näitä tyynyjä tuli tehtyä Vallilan Movie-kankaasta viimevuonna vähän enemmän. Nämä tyynyt annoin lahjaksi viime jouluna :)

Sohvatyynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti