sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ommeltua

Tässä seuraavaksi uudempaa tuotantoa lähinnä syksyltä 2013 alkuvuoteen 2014.

Tämä Kissa-tyyny meni joululahjaksi ystävän nyt 5v tytölle. Tyyny taisi olla yhtä pitkä kuin tyttö itse x) Ohje on Suuri Käsityö -lehdestä. Halkaisija taisi olla jotain 35 cm. Päällisessä on vetoketju ja sisätyyny on mitoilla ommeltu. Kissan naama figuuri on tehty liimaharsolle ja silitetty kappaleeseen ennen reunojen ompelua. Suu ja viikset on ommeltu. Pääty-ympyröissä on tukikankaat. Päällinen on Vallilan Sitruuna Jaffa -kangasta.


Kuten liian monesti käy, tahtoisinkin pitää tekemäni työt itse vaikka ne lahjaksi onkin tehty.. piti tehdä Kisu-tyynyt myös itselle! Nämä kissatyynyt on tehty samalla ohjeella kuin edellinen, mutta hieman pienempinä.. Duunasin kaavoista siis hieman pienemmät.. nämä on 60 cm pitkät ja halkaisija on n. 25 cm. Sisätyynyt on mitoilla ommeltu ja molemmissa edellisen mukaisesti vetoketjut. Kangas on Vallilan Meritähti-kangasta.


Tässä tuoreimmat eilen valmistuneet tyynynpäälliset. Päällisissä on vetoketjut ja koko on 60x60 cm. Kangas on Vallilan Movie-kangasta. Kangas on poistunut Vallilan valikoimasta.

Samasta kankaasta tein joululahjaksi 2kpl 60x60 cm ja 2kpl 40x60 cm päällisiä vetoketjulla. Iski siis kateus ja oli pakko tehdä myös itselle x)


Tässä kuva viikko sitten valmistuneesta tilkkutäkistä. Täkki on kokoa 140x140 cm ja siis kaksipuoleinen. Toisella puolella vinoon ommeltuja 20x20 xm ruutuja ja toisella puolella hieman suurempia kangaspaloja. Kankaat on pääasiassa Vallilaa, 20x20 cm ruuduista yksi kangas on Eurokankaasta.Täkin väliin on ommeltu 60g/m2 vanulevy. Kaikki saumat on silitetty siistiksi jottei ne pullota. Suurempikuvioinen kappale on tehty 150x150 cm kokoon ja reunat käännetty pienempiruutuiselle puolelle. Täkki on siis tarkoitettu sohvalle vilu-viltiksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti